Det må du ALDRIG gøre med SEO

10 marts 2018 Anders Lundtang Hansen
Det må du ALDRIG gøre med SEO

Der findes mange gode tips til SEO derude i IT-landskabet, og der findes lige så mange bud på, hvad du ikke skal gøre, såfremt du vil opleve en god ranking hos Google. Vi kommer i det her indlæg ind på en af de helt store brølere, man ikke skal begå

Hver person er unik, og derfor kan man genkende to personer fra hinanden. Selv enæggede tvillinger har deres personlige træk, der differentierer dem fra hinanden.

På samme måde vil Google gerne have, at du garanterer dine besøgende, at de oplever noget unikt hver gang, de besøger forskellige undersider på din hjemmeside.

Derfor er en af de største fadæser, du kan lave i din SEO-strategi, at skabe duplikeret indhold. Det virker også lidt for let, hvis du kunne opnå en høj ranking hos Google bare ved at kopiere dit tekstindhold, og et fint ordsprog siger netop: “Hvis det er for godt til at være sandt, så er det sikkert ikke sandt”.

Der er nemlig forskel på at gentage sit søgeord (som du selvfølgelig heller ikke skal spamme med) og så at genbruge dine tekster 1:1.

Det korte konklusion er, at duplikeret indhold giver en negativ ranking hos Google, så sørg for, at du laver unikt indhold på din hjemmeside eller får nogle andre til at gøre det for dig

Flere Nyheder