Drop smøgerne og skift til e cigaret

17 august 2019 Astrid Pedersen
Drop smøgerne og skift til e cigaret

Et rygestop er en vigtig og fornuftig beslutning, som dog hurtigt kan vise sig at være utroligt vanskelig at føre ud i livet. Går du i overvejelser omkring et totalt rygestop, er det bare med at komme i gang – det er ikke et minut for tidligt. For de fleste mennesker kræver et rygestop dog en form for strategi, og gerne nogle hjælpemidler. Den fysiske afhængighed af nikotin kan som regel klares med nikotinholdige rygestop produkter så som tabletter, plastre, mundspray eller det velkendte tyggegummi.

Desværre er den fysiske afhængighed for langt de fleste rygeres vedkommende den mindste hurdle i forbindelse med at lægge cigaretterne permanent på hylden. Det er den vane betingede psykiske afhængighed, som repræsenterer den væsentligste faldgrube. Hvis man er vant til at holde rygepauser med kollegerne, eller trække afsides med de andre rygere til festen for at dyrke sine laster i en lille, eksklusiv gruppe, er det nemt at falde i igen.

Kvit de farlige smøger med en smart e cigaret

Det er i disse situationer, at en e cigaret kan være til stor hjælp. i stedet for at bappe på en usund og ildelugtende smøg, kan du dampe på en e cigaret, og stadig være med i rygerklubben. Du bestemmer selv, hvilken duft og smag, den blide vanddamp i din e cigaret skal have. Du kan også selv regulere mængden af nikotin i den såkaldte e juice – og dette gør e cigaretten til et af de bedst egnede hjælpemidler i forbindelse med et rygestop.

Med e cigaretten kan du nemlig gradvis trappe ud af din nikotin afhængighed, samtidig med at du ikke behøver føle dig uden for det dårlige selskab. Og så slipper du for stinkende røg, som bliver siddende i tøjet og i håret, og som giver gule tænder, dårlig ånde, og irriterende morgen hoste.

Find din nye e cigaret på esug.dk

Flere Nyheder