Få flotte gulve med en billig gulvslibning

03 februar 2021 Astrid Pedersen

Hvis trægulvene i din bolig er begyndt at virke lidt matte i betrækket, kan det sagtens være tegn på, at det er på tide med en gulvafslibning. Bliver træværkets overflade ikke pænt og skinnende ved en gulv vask, og kan du iagttage grimme, grålige slidspor plamager fra spildte væsker og misfarvninger fra solfalming heri kan du lige så godt ringe til din lokale gulvmand med det samme. Så går det nemlig kun én vej – og det er de færreste trægulve som bærer forfald og patina med yde.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvafslibning?

Ved en professionelt udført gulvafslibning er du garanteret at der udelukkende anvendes moderne og tidssvarende apparatur samt de bedste materialer på markedet. Samtidig vil selve arbejdet blive udført af en dygtig og erfaren gulvmand som har stor ekspertise med afslibning af gulve og andre former for gulvservice.

Det betyder at du er garanteret det optimale resultat af din gulvafslibning, og at denne bliver udført med professionel omhu og grundighed. Du vil således kunne forvente et smukt og holdbart resultat som du kan have glæde af i mange år. Og så slipper du for selv at skulle bruge tid og kræfter på det hårde og tidskrævende arbejde,

Hvad sker der, når en gulvsliber sliber et trægulv?

En professionel gulvmand anvender en særlig maskine til afslibning af gulve. Denne er forsynet med en slibe rondel, som roterer i det vandrette plan. Herpå monteres sandpapir – først groft, og i næste omgang fint. Når maskinen føres hen over trægulvet slibes den grimme overflade bort på skånsom, dog effektiv, vis. Og når selve gulvafslibningen er tilendebragt vil gulvets overflade fremstå smuk, ensartet, og flere toner lysere end før – klar til den afsluttende efterbehandling med eksempelvis lak, fernis, olie, sæbe eller maling.

Du kan læse meget mere om gulvafslibning på hjemmesiden forslagtilhjemmet.dk.

Flere Nyheder