Få sat skik på den nye bolig med hjælp fra din maler i Valby

26 februar 2021 Astrid Pedersen

Har du netop erhvervet dig et hus eller en lejlighed, som trænger til en kærlig hånd indvendig? Så bør du alliere dig med et lokalt malerfirma, som kan hjælpe dig med at renovere vægge, lofter og indvendigt træværk.

Kan jeg selv male min nye bolig?

Du kan naturligvis godt selv forestå dette arbejde – men det er mere slidsomt og tidskrævende end du måske lige går og tror. Du skal selv ud og købe udstyr og materialer som skal bruges i forbindelse med opgaven.

Du skal selv forestå afdækning af gulve, møbler, paneler, stik kontakter, vinduesrammer og dørkarme – en opgave som godt kan tage en hel arbejdsdag. Og du skal selv forestå hele arbejdet med at fjerne eventuelt tapet eller væv samt reparere huller, revner og skrammer i pudset.

Lad dit lokale malerfirma forestå malerarbejdet – det betaler sig

Forudsat at pudset på væggene er pænt og sundt kan du se frem til yderligere flere dages arbejde med slibning og rensning af dette før du kan påbegynde det egentlige malerarbejde. Dette indledes med priming af væggene ved hjælp af blåt vand, også kaldet Microdispers, som får malingen til at binde optimalt. Dernæst skal væggene grundes, og så kan du komme i gang med at påføre den pigmenterede maling.

Er der mange revner og sprækker i pudset, eventuel som følge af sætnings skader i murværket som er slået igennem, kan det være nødvendigt med opsætning af filt for at opnå den smukke og ensartede overflade. Og er pudset smuldret og usundt, for eksempel som en konsekvens af fugt skade, vil du kun kunne opnå et flot og holdbart resultat ved pudsning eller fuldspartling af væggene.

Til dette formål er det en fordel med professionel hjælp. Her kan du med fordel vælge din lokale afdeling af Malerkanonen. Find din maler i Valby via hjemmesiden malerkanonen.dk.

Flere Nyheder