Find en god privatskole nær Hvidovre

06 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Står du for at skulle finde en lokal skole til dit barn i den skolesøgende alder? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvad skal jeg lægge vægt på, når jeg vælger skole til mit barn?

Valg af skole handler om meget andet og mere end geografi. Det er selvfølgelig en god idé at vælge en skole tæt på bopælen. Men det at skolen ligger lige rundt om hjørnet bør ikke at være det afgørende kriterium for valg af skole.

Du bør aflægge de skoler, du har i kikkerten, en visit. Du har krav på at se den institution som skal forestå dit barns faglige og sociale dannelse de næste mange år fremover.

image

Det er vigtigt at du danner dig et indtryk af de pågældende skoler sådan at du ikke vil få svært ved at vælge den helt rigtige. Og det er smart at tage de lokale privatskoler med i betragtning på lige fod med de kommunale folkeskoler.

En privatskole kan være den rette løsning

Det er nemlig ikke altid at de lokale kommuneskoler lever op til de flotte målsætninger for den danske folkeskole. Der kan være mange problemer forbundet med at vælge en kommunalt drevet folkeskole – lige fra nedslidte lokaler med elendigt indeklima til udbrændte lærere, uhensigtsmæssige klasekvotienter og en generelt sur stemning.

Ingen af delene er videre befordrende for hverken social trivsel eller faglig læring. Og mange børn vil på ingen måde kunne trives i et sådant miljø. På en privatskole vil du ikke støde på lignende problemstillinger.

Privatskoler har nemlig mange muligheder for at forbedre forholdene inden for de givne rammer – for eksempel ved selv at udvælge lærerkræfterne og operere med mere fornuftige normeringer. Du kan finde en af de bedste privatskole i hovedstadsområdet, nemlig Johannesskolen, på Frederiksberg – læs mere på skolens hjemmeside https://www.johannesskolen.dk/.

Flere Nyheder