Lav ikke farvede pærer til &Tradition lamper!

19 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Lav ikke farvede pærer til &Tradition lamper!

Mange gange føler man, at man er smart og kreativ ved at kunne gøre tingene selv end ved at skulle købe de autoriserede ting, der ellers bliver sat ud på markedet.

Men der er jo en grund til, at de ting er autoriserede, og det afspejler sig i prisen derefter: de er godkendte, tjekkede, efterprøvede, og man ved, at de passer til den enhed, som de skal benyttes i.

Selvom man således måske på kort sigt sparer nogle penge ved ikke at købe den slags remedier, men at lave dem selv, så kan man komme til at gøre stor skade på længere sigt og få fatale konsekvenser med sig.

Lad os se på et konkret eksempel med &Tradition lamper, som man måske kan få lyst til at indsætte nogle farvede pærer i.

Det kan være den slags, der skifter farve langsomt, måske ligefrem blinker eller bare har en konstant anden tone af farve at sende omkring sig, så man for eksempel kan bruge den som en alternativ diskokugle.

Men når du undersøger markedet, så er der måske ikke nogle pærer, der passer i fatningen, og der er da slet ikke nogle pærer, som er blevet fremstillet af samme firma til at passe heri.

Men så tænker du (desværre), at det da ikke skal afholde dig fra at få fat i den slags pærer – for du laver dem da bare selv!

Enten tager du en sprittusch eller farvet pensel og lakerer direkte på pærer eller glasset på lamperne, og så må det da gøre det ud for en farvet pære.

Vi håber allerede, at beskrivelsen her har fået dig til at vægre dig skrækkeligt, for sådan skal man nemlig IKKE gøre.

Den slags kan begynde at antænde og sende giftdampe omkring i lokalet, og før man har set sig om, har man skabt en brandfælde derhjemme.

Den slags vil forsikringen nok ikke se mildt til, så lad helt være med at lave den slags selv!

Flere Nyheder