Rejs ud, lær et sprog og oplev verden

19 marts 2017 Amalie

Står du med en kildrende rejsedrøm og udrejselængsel i maven? Hungrer du efter både nye og anderledes kulturer, men også et udbytte i form af en sproglig færdighed? Så et et sprogkursus eller en sprogrejse med Bundgaard Rejser et oplagt valg. Her får man mulighed for at rejse ud i verden og opleve et fremmed land indefra i selskab med andre rejselystne og jævnaldrende, som man lærer sproget og udforsker de lokale omgivelser med.

I modsætning til en undervisning hjemmefra, kan man på en sprogrejse eller et sprogkursus lære færdighederne langt hurtigere, da man omgiver sig med sproget og dets talere konstant i sin nye hverdag i en spændende og pulserende metropol. Intet kan måle sig med en sådan oplevelse for livet, hvor man møder nye og interessante mennesker fra hele verden, og får udvidet sin horisont helt enormt. 

Bundgaard tilbyder et bredt udvalg af destinationer. Uanset, hvor turen går hen, kan man dog være sikker på, at man med Bundgaard Rejser færdes sikkert, og omgås erfarne rejseledere og undervisere, som kan gøre oplevelsen helt unik og sikre det størst mulige både faglige, sociale og kulturelle udbytte. Der er mulighed for undervisning på forskellige niveauer og med forskellige intensiteter, alt efter ens niveau og ambitioner. Man sættes sammen i små undervisningshold med andre, der brænder lige så meget for at dykke hovedkuls ned i sproget og kulturen og alle de oplevelser, der hører med, og som man kommer til at dele.

På den sociale front udbydes der en lang række aktiviteter, man kan deltage i, og som passer til enhver smag – såsom sportsaktiviteter eller kulturelle udflugter, samt længere ture. Her får man for alvor muligheden for at bruge sine evner i praksis, og opbygge en tillid til sig selv, når det kommer til at snakke sproget og glemme de mange grammatiske principper og klasseværelsesregler for en tid. 

Derudover kan man også tilpasse sit ophold i forhold til indkvarteringen. Det er helt op til en selv, om man ønsker at bo med en værstfamilie, på et hotel, i en lejlighed med andre kursister eller et helt andet og fjerde sted. Mulighederne er mange, og man bestemmer dermed også selv, hvor meget eller hvor lidt omgang med de lokale og med de andre elever man ønsker, og hvor uafhængig man vil prøve kræfter med at være. 

På mange måder kan man altså tilpasse opholdet til sine egne ønsker og forventninger, og gøre rejsen til helt sin egen. Alt dette kan man læse mere om på http://www.bundgaard-rejser.dk. Sikkert er det dog – uanset destination, niveau og interesser – at man vil rejse hjem med livserfaring og evner, man ikke havde, da man tog afsted. 

Flere Nyheder