Rygsæk – guide til militærfolk

18 april 2022 Marie Pedersen

advertorial

Er du ansat inden for militæret, har du sikkert stiftet bekendtskab med mange forskellige slags militær udstyr. Når man har arbejdsdage, der aldrig er ens, og som nogle gange foregår i verdens brændpunkter, er det nødvendigt at man har det bedste udstyr. I denne guide får du inspiration til, hvilken rygsæk du bør vælge.

militær udstyr

Mil-Tec Laser-Cut US Assault Pack

Denne rygsæk egner sig godt til korte dagsture, da den har plads til det nødvendige. Derudover kan du hurtigt og nemt montere små tasker og pouches udvendigt på rygsækken. Den har et polstret rygstykke samt ergonomisk formede skulderstropper med justerbar længde. Tasken er delt op i 2 store rum og har desuden små lommer til diverse grej. Tasken har en velcro-lomme til hydropack vandblære. Tasken kan bruges af både militærfolk og outdoor-entusiaster.

Tasmanian Tiger – Raid Pack MKIII

Stor, rummelig og modstandsdygtig militærrygsæk. Den er på 52 liter og er fremstillet med det helt nye V2 Plus system. Det betyder at den har aluminiumsbøjler, der kan formes individuelt og som gør at tasken former sig efter ryggen og er utroligt behagelig at bære på ryggen. Den har et bredt hoftebælte, der er godt polstret lige så vel som brystremmen, der sikrer at den sidder godt på kroppen. Alle lommerne er let tilgængelige og tasken har et stort hovedrum, hvor der er adgang i toppen. Den fås i farverne sort, oliven og coyote.

AMP24 Rygsæk 32L – Terrain

Denne rygsæk egner sig godt til længere dagsture eller en overnatningsmission. Tasken har to rum, og der er desuden mulighed for at montere mange små tasker og pouches, ved hjælp af det innovative HEXGRID-system. Taken har et ergonomisk bagpanel, hvilket gør den utroligt komfortabel. Der er desuden plads til en bærbar computer på op til 15”, såfremt tasken skal bruges til fritid eller andet uden for militæret. 

Flere Nyheder