Skal du have en ny tandlæge?

06 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Er du på jagt efter en ny tandlæge? Måske du er flyttet, og skal derfor finde en ny tandlæge, som kan tilse dine tænder. Det er vigtigt at få tjekket sine tænder årligt, så du ved hvordan det står til med dem. Ofte er det kun til et eftersyn og tandrensning, at man går til tandlæge. Uanset hvad, så skal du få tilset dine tænder, så de er i ordentlig stand. Læs med i dette indlæg, om hvordan du finder en tandlæge.

 

 

1. Spørg din omgangskreds

Der er sikkert flere af dine veninder eller venner, der har en fast tandlæge, som de går til. Det er en god anbefaling at få, fordi så er du sikret, at det er en dygtig tandlæge, som du kommer til. Hvis du er ny i en by, så kan du starte med at spørge dine nye kollegaer eller naboer, om de kan anbefale en tandlæge. Måske der ligger en tandlæge i århus, der er tæt på din arbejdsadresse, som du kan få bestilt tid hos.

 

2. Læs anmeldelser

Det er altid en god idé at læse anmeldelser, før man bestiller tid et sted. Det er ligesom ved en frisør eller en almindelig læge, hvor man kan have gavn af andres anmeldelser af stedet. Man betror sig nemlig til en professionels kompetencer, så derfor vil man gerne være i sikre hænder. Læs et par anmeldelser af den tandlæge, som du overvejer, før du bestiller tid hos dem. 

 

3. Undersøg prisen

Tandlæger kan godt være dyre – men du kan være heldig at finde nogle, hvor prisen måske er lidt lavere. Det er ofte i storbyerne, hvor tandlægerne er lidt dyrere. Men prisen varierer blandt de forskellige behandlinger. Du skal bare være sikker på, om tandlægen kan tilbyde den behandling, som du skal have udført. De fleste tandlæger har almindelige behandlinger, såsom tandrensning, fjernelse af visdomstænder eller rodbehandlinger. Hvis du derimod skal have udført en mere kompliceret behandling, såsom proteser, så skal du henvende dig til en tandtekniker. 

Flere Nyheder