Skødeskrivning – billig og kompetent boligadvokat klarer det nemt

11 marts 2018 admin
Skødeskrivning – billig og kompetent boligadvokat klarer det nemt

Din bolig er sandsynligvis den dyreste investering, du kommer til at foretage dig i dit liv, og derfor er det selvfølgelig også utrolig vigtigt, at du har et bevis på, at boligen er din. Et skøde er et bevis på, at du ejer boligen. Hver gang en bolig skifter hænder, så skal der udfærdiges et skøde, som skal tinglyses, så alle kan se præcis, hvem der ejer ejendommen.

Køb ekspartneren ud af boligen

Befinder du dig i en skilsmissesituation, hvor du har besluttet dig for at købe din eksmand eller ekskone ud af jeres tidligere fælles bolig, så skal der også laves et nyt skøde, som skal tinglyses, så du har et bevis på, at boligen nu tilhører dig.

Få styr på familieoverdragelsen

Ejer du en bolig eller en virksomhed, og vil du gerne foretage en familieoverdragelse, så er det også vigtigt at få et nyt skøde på plads. Det samme gælder, hvis der sker ændringer i ejerandele. Når skødet er tinglyst, kan ingen sætte spørgsmålstegn ved, hvem der ejer hvad.

Professionel og effektiv skødeskrivning og tinglysning

Der er ingen regler for, at det skal være dig selv eller en bestemt fagperson, som skal udforme et skøde, men ofte er det en boligadvokat, som bliver hyret til opgaven. Et boligkøb eller en familieoverdragelse er i forvejen en kompliceret affære med mange dokumenter, som kræver et overblik. Står du midt i en skilsmisse har du måske heller ikke overskud til selv at udarbejde et skødet. Det er derfor en rigtig god løsning af hyre en boligadvokat til skødeskrivning og tinglysning, for så har du en professionel fagperson til at sørge for, at det hele bliver nedskrevet og tinglyst korrekt. Det eneste, du selv skal sørge for, er at underskrive skødet med NemID. Vil du gerne finde et eksempel på billig skødeskrivning til faste lave priser, så kan du f.eks. kigge her: eBoligadvokat.dk/skoede.

Flere Nyheder