Tag et privat lån – når økonomien spidser til

21 april 2021 Astrid Pedersen

Står du i en situation, hvor de hjemlige finanser er lidt stramme, og kunne du således godt bruge en solid økonomisk håndsrækning? Så kan du overveje at optage et online privatlån.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån som af en bank eller et penge institut udstedes til en privat kunde. Det betyder ikke, som navnet måske nok kunne antyde, at du optager lånet gennem en privat person.

Et privatlån udstedes på samme vilkår som alle mulige andre former for kontant lån eller forbrugs lån, og under ganske ordnede og formelle forhold. Og så er det som regel nemt at søge om et privatlån.

Hvor mange penge kan jeg låne med et privatlån?

Låne beløbet for et privatlån vil typisk ligge i størrelsesordenen et par tusind til få hundrede tusind kroner.

Skal du op og låne flere millioner, for eksempel i forbindelse med køb af et hus eller en lejlighed, er det en anden type lån du skal ud i. Men står du og skal bruge et depositum til en lejelejlighed, og har du ikke lige det kontante beløb præsent, er det oplagt at optage et privatlån.

Det samme gælder hvis du for eksempel har en helt unik mulighed for at realisere en stor drøm lige her og nu, men din økonomi ikke er enig med dig. Her kan et privatlån være en tiltrængt saltvands indsprøjtning. Er du god til at lægge – og overholde – et realistisk budget er det heller ikke noget problem at betale et sådant lån tilbage igen.

Hvor kan jeg optage et privatlån til at finansiere min drøm?

Hos Ikano Bank, som er en af de ældste og mest etablerede udbydere af privatlån i Danmark, kan du låne mellem 15000 kroner og 30000 kroner som privatlån. Læs mere om privatlån hos Ikano Bank på https://ikanobank.dk/kampagnesider/privatlaan.

Flere Nyheder