Ting du skal huske når du renoverer dit hjem

01 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Er du blevet træt af din stue og er du overbevidst om at der skal forandring til? Så er det måske på tide at gøre noget ved det. Der er mange ting man selv kan gøre, mens andre opgaver kræver at man finder en professionel til at løse opgaven. Det kan f.eks. være når det kommer til elinstallationer, vvs-arbejde, eller andre opgaver, der kræver en vis form for uddannelse og erfarings niveau. Når det kommer til renovering, kan det også være at det kræver nogle tilladelser fra kommunen. I denne artikel får du nogle gode råd, til hvad du skal huske, både før du går i gang og imens du er i gang med at renovere.

Hvilke håndværkere kan jeg få brug for?

Alt efter hvilke opgaver der skal klares, så er der nogle forskellige håndværkere man kan få brug for. Hvis du skal have lavet træarbejde, som du ikke selv kan klare, skal du hyre en tømrer. Skal der laves rør, i køkken eller på toilet, er det en VVS’er du skal have fat i. Skal du have slebet din gulve, så skal du bruge en gulvsliber, som du kan læse mere om her: https://dbf-gulvservice.dk/gulvafslibning-vesterbro/ 

Er det nødvendigt at indhente tilladelser?

Du skal også huske at undersøge, om nogle af de opgaver din renovering indebærer, kræver at man har en tilladelse fra kommunen. Hvis ikke man har sine tilladelser i orden, risikerer man at få en kæmpe stor bøde og blive bedt om at rive det hele ned igen, hvilket ville være en skam.

Hvad kan jeg klare selv?

At renovere sit hjem, kan indebærer store omkostninger. Det er derfor en god idé at finde ud af med dig selv, om du selv kan løse nogle af opgaverne. Jo flere du selv kan klare, jo flere penge kan du spare på lønninger til håndværkere. 

Flere Nyheder