Vælg den rette gulvmand til gulvafhøvling i Haderslev

05 maj 2019 Astrid Pedersen
Vælg den rette gulvmand til gulvafhøvling i Haderslev

Er dit trægulv intakt men bulet eller ujævnt efter en vandskade? Så kan der højst sandsynligt rettes op på dette ved hjælp af en grundig og effektiv gulvafhøvling, udført af en dygtig og rutineret håndværker.

Hvad sker der ved en professionel gulvafhøvling?

Når du beder din lokale gulvmand om et tilbud på en gulvafhøvling, er det meget vigtigt, at du lader gulvmanden tage dit trægulv i nøje øjesyn. Det er nemlig ikke sikkert, at træværket er tykt nok til, at gulvet kan tåle en gulvafhøvling. Hvis gulvet er blevet afhøvlet mange gange før, vil en ny gulvafhøvling måske gøre det alt for tyndt, og så kan det risikere at knække.

Dette vil en professionel gulvmand kunne vurdere – og det er vigtigt, at du tager hans anvisninger alvorligt. Hvis gulvmanden siger, at du nok bare bør leve med de skader, dit gulv har pådraget sig, bør du ikke selv kaste dig ud i en gulvafhøvling. Du risikerer at ødelægge gulvet fuldstændig – og så skal det skiftes ud, hvilket er en dyr affære i sig selv.

Få et tilbud på billig gulvafhøvling online

Hvis gulvmanden vurderer, at en gulvafhøvling er en god løsning for dit gulv, vil han ved hjælp af en maskine til gulvafhøvling ”skrælle” et lag af træværkets overflade. En kompetent og rutineret gulvmand vil aldrig fjerne mere end højst nødvendigt af gulvets overflade – kun det, der skal til for at opnå det eftertragtede jævne og ensartede resultat. Efter en gulvafhøvling skal gulvet have en gulvafslibning, som gør overfladen glat og ensartet. Og sluttelig får hele gulvet en efterbehandling med eksempelvis lak, lud, olie, sæbe, eller maling.

Når du vælger den fulde gulvafhøvling pakke hos gkservice.dk er du sikker på en professionel behandling af dit trægulv. Læs mere om gulvafhøvling – og få et gratis og uforpligtende tilbud – på gkservice.dk

Flere Nyheder