Vesterbro – hyr et godt firma til gulvafslibning!

20 december 2020 Anne-Mette Hansen

Er dit trægulv blevet slidt? Ser det ikke længere pænt ud? Du kan overveje at skifte det ud med et nyt gulv. Men du kan også gå med en mere prisfornuftig løsning. Nemlig at få trægulvet afslebet. Det er en proces, der kan give gulvet nyt liv igen og få det til at fremstå mere indbydende. 

Men hvornår kan du vælge gulvafslibning? Hvad koster det? Kan du selv gøre det? Læs med i denne guide, og få svar på dine spørgsmål om behandling af trægulve.

Hvilke trægulve kan afslibes?

Det er ikke alle typer gulve, der kan afslibes. De gulve der typisk kan behandles med en afslibning, er:

– Massive trægulve

– Parketgulve

– Lamelgulve

Hvis gulvet er meget beskadiget, kan det dog være nødvendigt med en gulvafhøvling. Det er kun massive trægulve, der er egnet til sådan en gulvbehandling. Andre gulve ville skulle skiftes. 

Kan jeg selv behandle mine gulve?

Du kan godt selv gå i krig med “projekt-gulv”. Man kan faktisk leje en gulvsliber. Men hvis du ikke har erfaring med opgaven, kan du risikere at ødelægge gulvet. Så er det måske ikke til at redde igen, og du vil alligevel skulle investere i et nyt gulv. Derfor er det altid en god idé at overveje at hyre professionelle til opgaven.

Hvad koster professionel gulvafslibning?

Prisen på afslibning af gulvet afhænger af:

– Gulvareal – hvor stor er din lejlighed?

– Gulvtype – kan det slibes eller skal det afhøvles?

– Gulvbehandling – skal det efterfølgende lakeres eller behandles med lud, olie eller maling?

Du kan med fordel søge efter gulvfirmaer online. På deres hjemmesider kan du ofte finde en prisliste med priseksempler, der er baseret på størrelsen af dine gulve. 

For en almindelig lejlighed på ca. 80-90 kvm kan det let koste 10.000 og 16.000 kr. Alt efter hvordan gulvet skal slibes og behandles. 

Find priser på gulvafslibning på Vesterbro hos Gulvafslibning-priser.dk!

Flere Nyheder